Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Καστοριά: Πως ξεγελάστηκε ο ταξιτζής από τον ειδικό φρουρό
Καστοριά: Πως ξεγελάστηκε ο ταξιτζής από τον ειδικό φρουρό | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Μαρτίου 2017, 07:24 16 Μαρτίου 2017, 7:24

Σε αποκαλύψεις προχώρησε στενός φίλος και συνάδελφος του θύματος στην Καστοριά. Ο Νίκος Τοτονίδης περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο 30χρονος ειδικός φρουρός σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, ενώ ζήτησε να σταματήσουν οι φήμες περί γνωριμίας των δύο ανδρών.

«Του είπε ότι θα παραλάβει ένα κουτί με αλυσοπρίονα και εκτιμώ ότι πρέπει να του φώναξε: »Ελα να με βοηθήσεις» Έτσι τον οδήγησε στην αποθήκη και εκεί τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Όλα έγιναν έξω από το ταξί. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και απείραχτο. Πήγα κι εγώ στο σημείο της εκτέλεσης του Κοσμά, το οποίο απέχει 50 μέτρα από από το ταξί, ακριβώς μπροστά στην είσοδο της αποθήκης του πατέρα του αστυνομικού. Δεν έχουν βρεθεί ακόμη η κερματοθήκη, το τάμπλετ, αλλά και το πορτοφόλι του Κοσμά.

Ωστόσο, βρέθηκαν πάνω του γύρω στα 250 ευρώ που τα είχε τραβήξει από την τράπεζα για να πληρώσει την εφορία. Δεν γνωρίζω ποιο ήταν το κίνητρο του εκτελεστή του φίλου μου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Κοσμάς ήταν άψογος χαρακτήρας, δεν του άρεσαν οι φασαρίες. Να σταματήσουν τα κουτσομπολιά ότι ο δολοφόνος γνώριζε το θύμα».

Δείπνησε με τη σύζυγό του μετά τη δολοφονία

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ειδήσεις», ο 35χρονος ειδικός φρουρός αμέσως μετά την δολοφονία του 52χρονου τηλεφώνησε στον σύζυγο της αδερφής της γυναίκας του και του ζήτησε 200 ευρώ δανεικά.

Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Μόλις ο 35χρονος πήρε τα χρήματα, τηλεφώνησε στη σύζυγό του και της είπε: «Θα πάω να σου ψωνίσω αυτά που μου ζήτησες».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, επισκέφτηκε ένα σουπερ μαρκετ και αγόρασε, μεταξύ άλλων, ένα μπουκάλι μαρτίνι και μπίρες. Επέστρεψε στο σπίτι του και έφαγε μαζί με την σύζυγό του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτε.

Στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα τον κάλεσαν από την υπηρεσία για να λάβει μέρος στις αστυνομικές έρευνες για το έγκλημα που ο ίδιος είχε κάνει. Όμως, περίπου στις 3 τα ξημερώματα αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό που έκρυβε και οι συνάδελφοί του τον συνέλαβαν.

Ετικέτες: 


2017