Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
"Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε", είχε πει ο Τσακαλώτος. Δείτε την απάντηση της Σκάρλετ όταν το έμαθε.

Κι όμως… συνέβη. Η Σκάρλετ Γιόχανσον, η πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ, όχι μόνο έμαθε τι είπε για εκείνη ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ελληνική Βουλή για εκείνη, αλλά του απάντησε.

Ναι, καλά διαβάσατε. “Ουάου, τιμή μου”, αναφώνησε η Σκάρλετ ενώπιον του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, που της πήρε συνέντευξη στο Παρίσι. “Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου”.

Τι είχε πει ο Τσακαλώτος για τη σταρ του Χόλιγουντ: “Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε”. Μάλιστα, ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι του είχε πει: “Χώρισε η Σκάρλετ κύριε υπουργέ, είναι ελεύθερη”.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Σκάρλετ Γιόχανσον όταν άκουσε τι ειπώθηκε στην ελληνική Βουλή:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.