Αθλητισμός

Ο αθλητικός εισαγγελέας να ανοίξει τις κάμερες στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο αθλητικός εισαγγελέας να ανοίξει τις κάμερες στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας έχει την υποδομή ώστε να αποδειχτεί αν οι καταγγελίες του Πλατανιά ευσταθούν. Και ο κ. Σιμιτζόγλου οφείλει να ζητήσει όλο το υλικό!

​Mεε κάθε επισημότητα, η ΠΑΕ Πλατανιάς καταγγέλλει «”επιτροπή υποδοχής” στο πούλμαν, κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας, καθώς και προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο» του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τα παραπάνω, ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης δεν αναφέρει τίποτα στο φύλλο αγώνα, ενώ αν και οι παρατηρητές της αναμέτρησης δεν… έχουν αντιληφθεί κάτι, τότε ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να απειληθεί με κάποια τιμωρία. Μια τιμωρία που μπορεί να του κόστιζε ακόμα και την παρουσία θεατών στο γήπεδό του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ!

Όμως η αλήθεια μπορείς να αποδειχτεί. Πώς; Μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, δηλαδή τις κάμερες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Άλλωστε μιλάμε για το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας, συνεπώς δεν νοείται να μην υπάρχει υποδομή με κάμερες παντού: Και εξωτερικά του γηπέδου που έρχονται οι αποστολές, και στα αποδυτήρια, και στη φυσούνα!

Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί και έχει δικαίωμα να ζητήσει το υλικό από τις κάμερες, είναι ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου! Ουδείς άλλος!

Εκείνος, διατάζοντας μια προκαταρκτική εξέταση, μπορεί να πάρει στα χέρια του όλο το υλικό και έτσι να αποδειχτεί αν οι σοβαρότατες καταγγελίες του Πλατανιά έχουν βάση.

Ο κ. Σιμιτζόγλου μπορεί να το κάνει και οφείλει!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments