Πολιτική

Τσίπρας σε Fraport: Στέλνετε σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ

Τσίπρας σε Fraport: Στέλνετε σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Συνάντηση μετά την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Συνάντηση με την διοίκηση της Fraport Greece έχει ο Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα μετά τις υπογραφές παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

“Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ” είπε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας “σημαντική στιγμή για την Ελλάδα”, τη συγκεκριμένη συγκυρία.

“Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος σε όσα η κυβέρνηση ήθελε να διασφαλίσει από τη συγκεκριμένη επένδυση. “Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου” πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: “Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί”.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport, εξέφρασε τη προσήλωση της κοινοπραξίας να επενδύσει σημειώνοντας “είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών”.