Αθλητισμός

Χάνει πόντους ο Βάργκας και τους κερδίζει ο Μπαχούι

Χάνει πόντους ο Βάργκας και τους κερδίζει ο Μπαχούι
Πώς αυτή τη στιγμή ο Σουηδός 26χρονος χαφ είναι φαβορί να μπει στο ρόστερ της ΑΕΚ της νέας σεζόν στη θέση του Βενεζουελάνου.

​Η ανανέωση του συμβολαίου του Ρόναλντ Βάργκας είναι ένα θέμα που έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και μερικές εβδομάδες… Από τη στιγμή δηλαδή που η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Βενεζουελάνο για 2 ακόμη χρόνια, με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ. Ωστόσο, τούτη την ώρα η ανανέωση του Βάργκας χάνει πόντους.

Ο 30χρονος χαφ αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει πιθανό να συνεχίσει στην ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που ο Ναμπίλ Μπαχούι κερδίζει πόντους για να τον αντικαταστήσει. Η συμφωνία ΑΕΚ και Βάργκας δεν φαίνεται να προχωράει, την ίδια ώρα που ο Σουηδός εξτρέμ είναι ένας παίκτης που πιστεύει πολύ ο Μαϊστόροβιτς, μιας και τον γνωρίζει άριστα από την κοινή τους ποδοσφαιρική θητεία στην ΑΪΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πιστεύει στον Μπαχούι καθώς είναι πιο καθαρός εξτρέμ από τον Βάργκας, είναι σε καλύτερη ηλικία από τον Βενεζουελάνο (26 ετών είναι ο Μπαχούι) και πολύ διψασμένος να δείξει πράγματα μετά την κακή σεζόν που είχε στο Αμβούργο.

Φυσικά πρέπει να ξανατονιστεί πως η μεταγραφική του Μπαχούι δεν θα είναι η μοναδική που θα κάνει η ΑΕΚ το καλοκαίρι στα εξτρέμ. Ο Σουηδός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βάργκας στο ρόστερ, με την Ένωση να προχωρά σε ακόμη μια απόκτηση καθαρού γρήγορου εξτρέμ.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments