Αθλητισμός

Ανανέωσε και η Γιώτα στον Ολυμπιακό

Ανανέωσε και η Γιώτα στον Ολυμπιακό
Το ρόστερ των επόμενης χρονιάς με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα. Η διεθνής κεντρικός υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο και θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στις «ερυθρόλευκες» εκεί όπου θα βρίσκεται και η Στέλλα Χριστοδούλου. Η ίδια εμφανίστηκε ικανοποιημένη για […]

Το ρόστερ των επόμενης χρονιάς με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Γιώτα.

Η διεθνής κεντρικός υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο και θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στις «ερυθρόλευκες» εκεί όπου θα βρίσκεται και η Στέλλα Χριστοδούλου.

Η ίδια εμφανίστηκε ικανοποιημένη για την εξέλιξη αυτή επισημαίνοντας αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύεται η ομάδα ώστε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ευχαριστημένη μετά από τέσσερα χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Μου έχει προσφέρει πολλές χαρές και μόνο χαρές, νιώθω πραγματικά σαν να είμαι μέλος μιας οικογένειας και εύχομαι τα επόμενα χρόνια που θα είμαστε μαζί, να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments