Ελλάδα

Νέο κρούσμα τραυματισμού από τη “Μπλε Φάλαινα “

Νέο κρούσμα τραυματισμού από τη “Μπλε Φάλαινα “
Η καταγγελία ενός πατέρα μέσω Facebook.

Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των παιδιών στην Ελλάδα που πέφτουν θύματα παρανοϊκών ατόμων στο διαδίκτυο, τα οποία βρίσκονται πίσω από το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε μία 14χρονη στην Θεσσαλονίκη. Τώρα ακόμη ένα περιστατικό έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Ένας πατέρας ανήρτησε στο Facebook ότι μια συμμαθήτρια της κόρης του, μόλις 9 ετών, έχει παρόμοια σημάδια στα χέρια της με εκείνα που εμφανίζουν όσοι έφηβοι παίζουν την «Μπλε Φάλαινα»

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της “γρατζουνίστηκε” παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται “Μπλε Φάλαινα”… Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την “ψάρεψα” για πληροφορίες…. Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε…. Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων… Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η “Μπλε Φάλαινα” για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments