Κόσμος

Νέα Υόρκη: Αστυνομία έξω από τα τζαμιά

Νέα Υόρκη: Αστυνομία έξω από τα τζαμιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Συναγερμός για να μην προκύψει "νέο Λονδίνο" μετά τη χθεσινή επίθεση στη Βρετανία.

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές της Νέας Υόρκης μετά την επίθεση με βαν έξω από τζαμί στο Λονδίνο, στις 12:20 τοπική ώρα, στην οποία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές της πόλης ανέπτυξαν δυνάμεις ασφαλείας έξω από όλα τα τεμένη, ενώ ανάλογα μέτρα αναμένεται να λάβουν και άλλες πόλεις των ΗΠΑ και όπου υπάρχει ισχυρή μουσουλμανική κοινότητα.

Τα μέτρα λαμβάνονται επειδή φοβούνται επίθεση «αντιγραφή» εκείνης στο τζαμί στο Φίνσμοπυρι Παρκ του Λονδίνου.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.