Αθλητισμός

Πάει και για Περπέρογλου ο Παναθηναϊκός!

Πάει και για Περπέρογλου ο Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει κι άλλο τον ελληνικό κορμό του και κινείται για την απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου.

Συνεχίζεται η προσπάθεια τόνωσης και ενδυνάμωσης του ελληνικού στοιχείου και του «γαλανόλευκου» κορμού στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση οι «πράσινοι» προσπαθούν να κάνουν δικό τους και τον Στράτο Περπέρογλου. Βέβαια, ο «Πέρπε» δεν θα ενισχύσει μόνο τον ελληνικό κορμό του ρόστερ, αλλά θα δώσει και ποιοτικά λεπτά στη θέση «3». Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, που γνωρίζει από πρώτο χέρι την Euroleague και διαθέτει το περιφερειακό σουτ που θέλουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. 

Ο 33χρονος σμολ φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, είναι μια «σίγουρη λύση» για τον Παναθηναϊκό Superfoods, η οποία εξετάζεται «ζεστά». Μάλιστα, η περίπτωσή του κερδίζει περισσότερο έδαφος από τη στιγμή που ο ίδιος συνεργάστηκε άριστα με τον Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2015-2016. 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Μιχάλης Λούντζης είναι πολύ πιθανό να δοθούν δανεικοί από το «τριφύλλι» την ερχόμενη σεζόν, οπότε οι «πράσινοι» ψάχνουν παίκτες για να μεγαλώσουν το ροτέισιον της ομάδας και να αυξήσουν τις αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του Πασκουάλ. Άλλωστε και την επόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παίξει 60+ παιχνίδια, οπότε πρέπει να διαθέτει αρκετές επιλογές.

Σε περίπτωση που ο Περπέρογλου επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, τότε ο Καταλανός τεχνικός θα μπορεί να κάνει αλλαγές στις θέσεις που χρησιμοποιεί κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κέι Σι Ρίβερς να παίρνει λεπτά και στο «2» και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται και στο «4».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments