Ελλάδα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Κορυδαλλό

Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Κορυδαλλό
Υπενθυμίζεται ότι μία νεαρή γυναίκα 29 ετών τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα.

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Αθήνα. αυτήν την φορά στην περιοχή του Κορυδαλλού. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11:25 το βράδυ, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ ατόμων έξω από κομμωτήριο στην πλατεία Ελευθερίας (στην οδό Ταξιαρχών 16) του οποίου ιδιοκτήτης είναι ένας Αρμένιος, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα περίπου εννέα ατόμων προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις το κομμωτήριο και αφού ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του, άρχισαν να πυροβολούν. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν διαφορές με τον ιδιοκτήτη του κουρείου, ενώ βρήκαν και τρύπες από τις σφαίρες στη βιτρίνα και στους τοίχους.

Μία από τις σφαίρες χτύπησε την 29χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στη διπλανή καφετέρια και δεν είχε σχέση με τη συμπλοκή, στο πίσω μέρος του σώματος και πέρασε από την κοιλιακή χώρα. Δύο από τις σφαίρες που έπεσαν κατέληξαν στη βιτρίνα του κομμωτηρίου.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε το βράδυ και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία. 

Η αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχει κάνει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό κατέγραψε τις στιγμές μετά τους πυροβολισμούς και την αναστάτωση που προκλήθηκε. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments