Αθλητισμός

Αποκάλυψη: πάει για μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Αποκάλυψη: πάει για μεγάλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός
Mέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένονται ανακοινώσεις.

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης θεωρούνταν από όλους κλεισμένος και έμενε το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας του "τριφυλλιού" με την Ουντινέζε.

Μόνο που η αλήθεια ήταν μακριά, καθώς ο μάνατζέρ του έπαιξε με την πρόταση του Παναθηναϊκού! Ο λόγος; Προκειμένου η Σεντ Ετιέν να καλύψει στο 100% τις απολαβές του παίκτη, να προσφέρει περισσότερα χρήματα στην ιταλική ομάδα αλλά και και τρεις φορές περισσότερα χρήματα ως προμήθεια στους μάνατζερ (συν το πριμ υπογραφής που δίνεται στους μάνατζερ όταν φέρνουν ελεύθερο παίκτη σε μια ομάδα).

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν σκοπεύουν να καθίσουν με τα χέρια σταυρωμένα, κι αυτό είναι κάτι που αφήνει η ίδια η ομάδα να βγει προς τα έξω. Δηλαδή αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση πρωτοκλασάτου παίκτη, αριστερού μπακ ή winger και μάλιστα μέσα στις επόμενες 48 ώρες!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, άλλωστε, φαίνεται ότι έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και περιμένουμε άμεσα εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments