Αθλητισμός

Σενάριο από Βέλγιο για Ένγκελς και Ολυμπιακό!

Σενάριο από Βέλγιο για Ένγκελς και Ολυμπιακό!
Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου στόπερ της Κλαμπ Μπριζ, Μπιόρν Ένγκελς.

Και ξαφνικά… Μπιόρν Ένγκελς. Η βελγική «Het Laatste Nieuws» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 23χρονο αμυντικό της Κλαμπ Μπριζ.

Για τον νεαρό πανύψηλο άσο (1,94μ.) είχε εκφράσει ενδιαφέρον η Στόουκ, ωστόσο στράφηκε σε άλλη λύση, ενώ ο παίκτης παραμένει στη λίστα της Φούλαμ. «Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την απόκτηση του Ένγκελς, που μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στη Φούλαμ και τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά μοιάζει απίθανο η Μπριζ να πάρει πλέον τα 10 εκατ. ευρώ που περίμενε αρχικά από την πώλησή του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Φυσικά ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να διαθέσει ο Ολυμπιακός. Πάντως ο Ένγκελς είναι ένας παίκτης που γνωρίζει ο Μπέσνικ Χάσι από τη θητεία του στο Βέλγιο. 

Ο διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του παίζει στην Μπριζ από το 2012 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ φέτος έχει παίξει ήδη σε 5 ματς, ανάμεσα στα οποία και στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα του είχε χάσει με 3-0 στο ΟΑΚΑ (δεν είχε αγωνιστεί στο ματς του Βελγίου).

πηγή:  sport-fm.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments