Αθλητισμός

Αραούχο: έχει “τρελαθεί” με την αγάπη του κόσμου

Αραούχο: έχει “τρελαθεί” με την αγάπη του κόσμου
Αραούχο: Δεν μπορεί να πιστέψει την λατρεία που του δείχνει ο λαός της ΑΕΚ, που παίζει τον δικό του -σημαντικό- ρόλο στην επιστροφή του.

Η διοίκηση κάνει την υπέρβαση και ντύνει στα «κιτρινόμαυρα» ξανά τον Σέρχιο Αραούχο , αλλά και ο κόσμος από την πλευρά του βάζει το… χεράκι του γι’ αυτή την μεγάλη επιστροφή που είναι προ των πυλών. Η παθολογική αγάπη και λατρεία που δείχνουν οι Ενωσίτες για τον Τσίνο δεν έχει προηγούμενο και εκφράζεται με τον πιο έντονο τρόπο, όλο αυτό το διάστημα που ο παίκτης είναι… μακριά.

Η διαδικτυακή «επίθεση» αγάπης που δεχόταν (και δέχεται) ο Αραούχο είναι καθημερινή, ενώ τα «κιτρινόμαυρα» μηνύματα που λαμβάνει και τον καλούν να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι χιλιάδες. Ένα από εκείνα μάλιστα που τον συγκίνησε, ήταν το βίντεο που του εστάλη προ ημερών μετά την ρεβάνς με την Μπριζ, όπου ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα του στο ΟΑΚΑ, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του. Βέβαια, εδώ μιλάμε για… αμοιβαία αισθήματα, καθώς και ο ίδιος ο Αραούχο δεν έβγαλε ποτέ από το μυαλό του την ΑΕΚ, αφού ενώ ανήκε στην Λας Πάλμας, συχνά πυκνά θυμόταν όσα έζησε στην Ένωση προχωρώντας σε δημοσιεύσεις με «κιτρινόμαυρο» χρώμα. 

Εννοείται πως τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media από τους ΑΕΚτζήδες, που τον καλούν πίσω, τον συγκινούν ιδιαίτερα και τον έχουν «τρελάνει», κάτι που εκμυστηρεύεται σε ανθρώπους από το κοντινό του περιβάλλον.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως και ο λαός της ΑΕΚ έβαλε το χεράκι του για την μεγάλη επιστροφή, αφού και ο ίδιος ο Σέρχιο Αραούχο αντιλήφθηκε πως ενώ στην Ισπανία ο κόσμος της Λας Πάλμας ζητούσε «άλλον επιθετικό» μέσω γκάλοπ, την ίδια ώρα στην Ελλάδα, οι ΑΕΚτζήδες του ζητούσαν το… αυτονόητο: Να φορέσει ξανά τον Δικέφαλο! Αν όλα πάνε καλά και οριστικοποιηθεί η μεγάλη μεταγραφή, το Ελ. Βενιζέλος θα μοιάζει μικρό για να υποδεχτεί τον Αργεντινό παικταρά. Είναι βέβαιο πως η υποδοχή των ΑΕΚτζήδων δεν θα έχει προηγούμενο και ο Αραούχο θα χρειαστεί… ψυχίατρο αντικρίζοντας αυτό που τον περιμένει πατώντας το πόδι του στην Αθήνα…

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments