Αθλητισμός

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ στο ράγκμπι

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ στο ράγκμπι
Τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη ενέταξε στο δυναμικό της το νεοσύστατο τμήμα ράγκμπι της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ρούσσου.

Αυτή είναι και η πρώτη μεταγραφή για το τμήμα που συστάθηκε πριν από λίγο καιρό. Ο 32χρονος παίκτης αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες ράγκμπι στη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει αναδειχτεί πολυτιμότερος παίκτης αλλά και κορυφαίος σκόρερ το 2015, το 2016 και το 2017 που κατέκτησε και τους εγχώριους τίτλους με τον Πήγασο Νέου κόσμου και τον Άγιο Θωμά .

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας και αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά στο χώρο του αθλήματος. Όπως φαίνεται και από την μεταγραφή αυτή η ΑΕΚ ήρθε και έχει υψηλές βλέψεις και στο ράγκμπι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και τυπικά την πρώτη της μεταγραφή παίκτη στο Τμήμα της ΑΕΚ RUGBY LEAGUE.

Ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα στο χώρο του ελληνικού Ράγκμπι, ο Κωνσταντίνος Ρούσσος, γεννημένος στο Μαρούσι το 1985, συμφώνησε να φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της ΑΕΚ και παράλληλα, θα φορέσει το «περιβραχόνιο» του αρχηγού, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αναγγελίες μας για τις υψηλές βλέψεις της ομάδας μας.

Ο Ρούσσος έχει στο ενεργητικό του 3 εγχώριους τίτλους με τον Πήγασο Νέου Κόσμου την περίοδο 2014-2015 και με τον Άγιο Θωμά τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

‘Εχει αναδειχθεί MVP και πρώτος σκόρερ Ελλάδος και τις τρεις παραπάνω περιόδους. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι μέλος και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Ο Ρούσσος είχε συμμετοχή στη δημιουργία της ομάδας και ήταν εξ εκείνων, που έδωσαν το «παρών» το προηγούμενο διάστημα (μαζί με τον Νικόλαο Ζιάκα) στις καθοριστικές επαφές με τη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τον Πρόεδρό της, κο Αλέξανδρο Αλεξίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments