Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Γιάννης Τραγάκης: Ο γιος του, Παναγιώτης, ζήτησε συγγνώμη για τον χειρισμό του πατέρα του
Γιάννης Τραγάκης: Ο γιος του, Παναγιώτης, ζήτησε συγγνώμη για τον χειρισμό του πατέρα του | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 19:31 6 Σεπτεμβρίου 2017, 19:31

Ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του Γιάννη Τραγάκη, ζήτησε συγγνώμη για τον χειρισμό του πατέρα του όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος, που είχαν σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το "κόψιμο" του υποψήφιου βουλευτή από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Τραγάκης σε συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη τηλεφωνικά «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, ως τώρα τον αγαπούσα, τώρα τον λατρεύω», εννοώντας ότι συμφωνεί με την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να μην τον εντάξει στις λίστες υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές, μετά την προκλητική δήλωση του πατέρα του που το προεξοφλούσε ως κληρονομικό δικαίωμα.

O Παναγιώτης Τραγάκης ανέφερε επίσης στην τηλεφωνική του συνομιλία, ότι διαχωρίζει την θέση του με τους χειρισμούς του πατέρα του οι οποίοι δεν ανήκουν πλέον στην σύγχρονη πολιτική, αλλά σε προηγούμενες δεκαετίες.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Τραγάκης σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της πολιτικής και στη θέση του υποψήφιος θα είναι ο γιος του. Ο κ. Τραγάκης είπε:

«Εχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί.

Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά».

Ετικέτες: 


2017