Μedia

Survival Secret vs Survivor: Η σύγκριση στα νούμερα της πρεμιέρας. Ποιο έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση;

Survival Secret vs Survivor: Η σύγκριση στα νούμερα της πρεμιέρας. Ποιο έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση;
Survival Secret εναντίον Survivor: Δείτε τι έκαναν στην πρεμιέρα τους τα reality επιβίωσης.

Γίνεται αρκετός ντόρος γύρω από το Survival Secret, το νέο reality επιβίωσης του Epsilon και φυσικά η σύγκριση με το Survivor του ΣΚΑΪ είναι αναπόφευκτη, αφού ακόμα δεν έχει… κοπάσει ο θόρυβος γύρω από την "παρέα του Ντάνου".

Οι κριτικές μετά από δύο επεισόδια του Survival Secret δεν είναι και οι καλύτερες, τόσο λόγω των αγωνισμάτων, όσο και λόγω των πλάνων του καναλιού στην Κουρούτα, αλλά και της "αντιγραφής" για το οποίο το κατηγορούν πολλοί.

Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης στις πρώτες δύο μέρες μόνο άσχημα δεν ήταν για το Epsilon και το νέο του παιχνίδι. Νούμερα που στην πρεμιέρα μπορεί να μην έφτασαν εκείνα που είχε κάνει το Survivor, αλλά τα πλησίασαν, προσφέροντας χαμόγελα ικανοποίησεις στους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Στην πρεμιέρα λοιπόν το Survival Secret κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς τα μηχανάκια της τηλεθέασης σημείωσαν 22,6% και μπορούμε να πούμε ότι για πρώτο επεισόδιο σάρωσε! Τι είχε κάνει το Survivor; To ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη είχε σημειώσει στην πρεμιέρα 26,1% στο σύνολο των τηλεθεατών. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments