Ελλάδα

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS είναι και φέτος επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης Ioannina Lake Run

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS είναι και φέτος επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης Ioannina Lake Run
Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ στήριξε για 3η χρονιά ως επίσημος υποστηρικτής την διοργάνωση Ioannina Lake Run.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ στήριξε για 3η χρονιά ως επίσημος υποστηρικτής την διοργάνωση Ioannina Lake Run, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα που φιλοξενούνται στα Ιωάννινα. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 370. Ανάμεσα τους ήταν οι αγαπημένοι Θοδωρής Μαραντίνης, Αλέξης Γεωργούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Νίκος Σκιαθίτης και ο Βασίλης Τσανταρλιώτης. 

Για κάθε συμμετοχή σε αγώνα της διοργάνωσης με την IKEA Running Team, η ΙΚΕΑ πρόσφερε 5 ευρώ στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς». 

Στο περίπτερο της IKEA, στην πλατεία Μαβίλη, λειτούργησαν παράλληλα με την διοργάνωση εικαστικά εργαστήρια για τα παιδιά σε συνεργασία με τον σύλλογο Πτυχιούχων Ανώτατων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου. Οι μικροί καλλιτέχνες κλήθηκαν να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν τους δικούς τους δρομείς, εμπνευσμένοι από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα με θέα την λίμνη Παμβώτιδα. Οι συμμετοχές των παιδιών ήταν πολλές και τα έργα τους ευφάνταστα και πολύ ξεχωριστά. 

H ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε πριν από πέντε χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς». Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές. 

Για την ΙΚΕΑ και τον Όμιλο FOURLIS τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο, γι’ αυτό και δεν σταματούν τις συνεχείς προσπάθειες να τους εξασφαλίσουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments