Αθλητισμός

Σέρχιο Αγκουέρο: Η πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του ταξί με το οποίο τράκαρε (pic)

Σέρχιο Αγκουέρο: Η πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του ταξί με το οποίο τράκαρε (pic)
Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε έπεσε πάνω σε κολώνα. Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του ταξί μετά το τροχαίο ατύχημα.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Σέρχιο Αγκουέρο στο Άμστερνταμ, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει συναυλία. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Αργεντινός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Άμστερνταμ, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Ο Αγκουέρο χτύπησε σοβαρά στα πλευρά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες, ωστόσο αυτό λίγο θα πρέπει να τον ενδιαφέρει, αφού θα μπορούσε να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Το σύνολο των αγγλικών ΜΜΕ έχει πρώτο θέμα τον τραυματισμό του Σέρχιο Αγκουέρο και μεταφέρει φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος.

Σε μία απ’ αυτές φαίνεται και το εσωτερικό του ταξί στο οποίο επέβαινε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, με ανοιχτούς τους αερόσακους, οι οποίοι έσωσαν τόσο τον Αγκουέρο, όσο και τον οδηγό. Δείτε την:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments