Πολιτική

Κωνσταντίνος Γάτσιος: Διακήρυξη του υποψηφίου της Κεντροαριστεράς για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας (pdf)

Κωνσταντίνος Γάτσιος: Διακήρυξη του υποψηφίου της Κεντροαριστεράς για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας (pdf)
Διακήρυξη του Κωνσταντίνου Γάτσιου, υποψήφιου Προέδρου τού νέου δημοκρατικού πολιτικού φορέα για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας.

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος είναι ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Καταθέτοντας την υποψηφιότητα ο πρώην Πρύτανης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: "Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση τού επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης".

Στη διακήρυξη του για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Το πολιτικό πρόβλημα της χώρας είναι ο γεννήτωρ του οικονομικού της προβλήματος. Το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα και τα υπάρχοντα κόμματα δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών, όχι μόνο διότι έλκουν την καταγωγή τους από το παλαιοκομματικό παρελθόν της χώρας, αλλά και διότι ευθύνονται απολύτως για όλα τα δεινά της. Ευθύνονται καθοριστικά για την παρούσα κρίση, την έντασή της και τα χαρακτηριστικά της".

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη διακήρυξη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments