Πολιτισμός

“Το τελευταίο σημείωμα”: Ανοίγει το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

“Το τελευταίο σημείωμα”: Ανοίγει το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων
Με την νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Το τελευταίο σημείωμα", ανοίγει το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων το οποίο αρχίζει στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου.

Όλα είναι έτοιμα για το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων το οποίο αρχίζει στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου με την νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως 4 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται:

«Στην έναρξη του φεστιβάλ 9 μ.μ. θα είναι παρών ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, θεσμικοί εκπρόσωποι, φορείς του πολιτισμού, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα» Παντελής Βούλγαρης η σεναριογράφος Ιωάννα Καρυστιάνη, οι πρωταγωνιστές και δεκάδες ηθοποιοί.

Περισσότερες από 150 ταινίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου, αλλά και κινηματογραφικής τέχνης συγκροτούν το φετινό πρόγραμμα. Μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και σημαντικός αριθμός από animation εντάσσονται σ’ αυτό. Επίσης ειδικές προβολές, αφιερώματα, και ένας πλούσιος κατάλογος ταινιών και εργαστηρίων για σχολεία, στο πλαίσιο της δράσης cineΜαθήματα. Για 10 ημέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά κινηματογραφικά στα Χανιά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments