Ελλάδα

Πλημμύρες δυτική Αττική: Αναγνωρίστηκε ο 47χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στην Ελευσίνα

Πλημμύρες δυτική Αττική: Αναγνωρίστηκε ο 47χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στην Ελευσίνα
Οι πλημμύρες στη δυτική Αττική άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 15 νεκρούς, ανάμεσά τους και ένας 47χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στη Μάνδρα και στην προσπάθεια του να διαφύγει από το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο 47χρονος άνδρας αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Η σορός του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στις πλημμύρες στη δυτική Αττική και εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή στην παραλία στην Ελευσίνα στη θέση «Αμερικανική προβλήτα».

Πρόκειται για ένα 47χρονο οδηγό φορτηγού οχήματος που, με το βυτιοφόρο του, είχε φορτώσει καύσιμα από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ προκειμένου να τα μεταφέρει στο Καρπενήσι, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 47χρονος εγκλωβίστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Μάνδρας και στην προσπάθεια του να διαφύγει από το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η σορός του εντοπίστηκε στην παραλία της Ελευσίνας από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το λιμενικό σώμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments