Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Μιλά για πρώτη φορά για τη ληστεία στο σπίτι της

Δέσποινα Βανδή: Μιλά για πρώτη φορά για τη ληστεία στο σπίτι της
Τις πρώτες δηλώσεις μετά την διάρρηξη στο σπίτι της έκανε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για το βράδυ που άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και πήραν χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Η τραγουδίστρια είπε πως αν και η εικόνα ήταν αγριευτική, το σημαντικότερο για εκείνη είναι πως είναι καλά ο άντρας της και τα παιδιά της.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική. Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολο, αλλά ας μη το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ, αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις… Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και δεν το εύχομαι σε κανέναν να του συμβεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό το πράγμα… Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο», δήλωσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments