Τουρισμός

Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές

Γιάννενα: Σε επίπεδο ρεκόρ οι κρατήσεις για τις γιορτές
Τα ξενοδοχεία στα Γιάννενα βρίσκονται σε πληρότητα για το επόμενο τετραήμερο.

Τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την πρωτοχρονία τα Γιάννενα αναμένεται να δεχθούν μεγάλο κύμα επισκεπτών, γεγονός που καθιστά ολόκληρο τον νομό στους top προοριμούς ενόψει διακοπών.

Μάλιστα όπως αναφέρουν επαγγελματίες του κλάδου οι κρατήσεις είχαν ξεκινήσει από νωρίς το φθινόπωρο και βαίνουν αυξανόμενες. Κοινή εκτίμηση είναι ότι τις ημέρες των εορτών στο Νομό δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα. Σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, οι κρατήσεις τόσο στην πόλη όσο και σε όλους τους ορεινούς κι αγαπημένους προορισμούς, αγγίζουν το 90% πριν καλά καλά τελειώσει ο Νοέμβριος.

Να σημειωθεί ότι τόσο η πόλη των Ιωαννίνων, όσο και το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, τη Κόνιτσα και τα Τζουμέρκα, κατατάσσονται τα τελευταία χρόνια στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις ημέρες των εορτών. 

Τα ξενοδοχεία της πόλης είναι υπερπλήρη το επόμενο τετραήμερο, καθώς διεξάγεται το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Μάλιστα πολλοί αυτοδιοικητικοί δεν κατάφεραν να βρουν δωμάτιο στα Γιάννενα με αποτέλεσμα να κατευθύνονται στην Άρτα ή σε άλλες γειτονικές περιοχές προκειμένου να βρουν κάποιο δωμάτιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments