Αθλητισμός

Αυτός είναι ο Θεοδωρόπουλος

Αυτός είναι ο Θεοδωρόπουλος
Το προφίλ του ανθρώπου που θέλει να βγει μπροστά για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απασχολεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς ο ”Mr Chipita” ήρθε σε επαφή με τους παλαίμαχους του συλλόγου ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για τη χρονιά.

Από το πρωί της Δευτέρας, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο ”φως” για τον άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί με τον τρόπο του να βρει μια λύση για την αγαπημένη του ομάδα. ”Είναι κρυφός χρηματοδότης του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν ήθελε ποτέ να φανεί το όνομά του. Είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά επιχειρηματίες αυτού του επιπέδου έχουν ελάχιστο χρόνο ελεύθερο. Έχει διάφορες βραβεύσεις στο ενεργητικό του, ενώ είναι και οικονομικός χορηγός της Euroleague, με τη 7Days”, ανέφεραν κύκλοι του επιχειρηματία στο Sportdog.

”Έχει αγοράσει τη Νίκας και, ουσιαστικά, την έσωσε γιατί ήταν σε διαδικασία χρεωκοπίας. Είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, πολύ πετυχημένος και από τους πρώτους Έλληνες που βγήκαν στα Βαλκάνια. Σήμερα έχει επιχειρήσεις στην Αίγυπτο, στην Ινδία, στη Μόσχα. Με ό,τι κι αν ασχολήθηκε, ήταν επιτυχημένος”, καταλήγουν οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον επιχειρηματία, σύμφωνα με το sportdog.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments