Οικονομία

Γιώργος Σταθάκης για πλειστηριασμούς: H πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη

Γιώργος Σταθάκης για πλειστηριασμούς: H πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης για ακόμη μια φορά επανέλαβε ότι η πρώτη κατοικία είναι προστατευμένη. "H πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη από πλειστηριασμούς", τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«H πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη από πλειστηριασμούς», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ o υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης

«Ως συγγραφέας του νόμου σας λέω ότι η αν ενταχθεί κάποιος στο νόμο η πρώτη κατοικία είναι πλήρως προστατευμένη», ανέφερε και τόνισε ότι «ο νόμος είναι σαφέστατος».

Αναφερόμενος στις ανατροπές στους λογαριασμούς ρεύματος, είπε ότι ένα τετραμελές νοικοκυριό θα έχει ένα όφελος 30-50 ευρώ τετραμηνιαία.

Όπως είπε από 1η Φεβρουαρίου θα γίνει η αλλαγή στους λογαριασμούς ρεύματος.

Ο υπουργός αναφερόμενος στις διασυνδέσεις τον νησιών είπε ότι το 2018 θα έχουν διασυνδεθεί οι μισές Κυκλάδες ενώ έως το 2023 όλα τα νησιά.  

Το νυχτερινό ρεύμα θα έχει επιπρόσθετο όφελοςΌσον αφορά τις αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο κ. Σταθάκης τόνισε πως δεν αφορούν το μέσο νοικοκυριό και είπε πως οι αλλαγές στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από την 1η Φεβρουαρίου.

Διαβεβαίωσε ότι το νυχτερινό ρεύμα θα πάρει επιπρόσθετο όφελος γιατί ενώ ήταν ενιαίο τώρα για παράδειγμα στις 1600 κιλοβατώρες θα κερδίζει 2 ευρώ.

Τόνισε επίσης ότι ένα τετραμελές νοικοκυριό που ξεπερνούσε τις 1.600 κιλοβατώρες θα έχει όφελος 30-50 ευρώ τετραμηνιαία.

«Μόνο πάνω από τις 5.000 κιλοβατώρες οι αυξήσεις και αν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ Σταθάκης καθησύχασε επίσης ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις στη ΔΕΗ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments