Οικονομία

Θεοχάρης: Ο Κασσελάκης για να δώσει 13ο και 14ο μισθό θα μειώσει επίδομα ανεργίας και θα κόψει συντάξεις;

Θεοχάρης: Ο Κασσελάκης για να δώσει 13ο και 14ο μισθό θα μειώσει επίδομα ανεργίας και θα κόψει συντάξεις;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο κ. Κασσελάκης έχει ήδη μοιράσει 40 δισ. και τώρα προσθέτει 2,3 δισ. και θα δούμε και πόσα άλλα ακόμα θα προσθέσει. Ευτυχώς έχουν αλλάξει οι ευρωπαϊκοί κανόνες, βέβαια οι ευρωπαϊκοί κανόνες υποχρεώνουν τις κυβερνήσεις σε αλλαγή τακτικής όχι την αντιπολίτευση» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ»

''Στο πρόγραμμά μας ήταν οι αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους αυτές ήδη πραγματοποιήθηκαν'' ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης

«Ο κ. Κασσελάκης έχει ήδη μοιράσει 40 δισ. και τώρα προσθέτει 2,3 δισ. και θα δούμε και πόσα άλλα ακόμα θα προσθέσει. Ευτυχώς έχουν αλλάξει οι ευρωπαϊκοί κανόνες, βέβαια οι ευρωπαϊκοί κανόνες υποχρεώνουν τις κυβερνήσεις σε αλλαγή τακτικής όχι την αντιπολίτευση» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υφυπουργός Οικονομικών, κος Χάρης Θεοχάρης, αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη για τον 13ο και 14ο μισθό.

Ερωτηθείς αν χωρίς φόρους μπορούν να βρεθούν τα 2,3 δις, ο Χάρης Θεοχάρης απάντησε: «Όταν μια κυβέρνηση εκλέγεται έχει ελευθερίες στην οικονομική της πολιτική μπορεί να μην κόψει φόρους και να κόψει όλο το επίδομα ανεργίας, μπορεί να στερήσει αυτούς τους πόρους από τους ανέργους χωρίς κανέναν νέο φόρο. Δηλαδή δεν μπορώ να σας πω από που μπορεί να γεννήσει αυτά τα χρήματα, μπορεί να κόψει συντάξεις, μπορεί να κάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες κοινωνικές προτάσεις ο κ. Κασσελάκης να τις ακούσουμε».

Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψουν τον 13ο-14ο μισθό στο δημόσιο ο υφυπουργός σημείωσε: «Δεν είναι αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμά μας, στο πρόγραμμά μας ήταν οι αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους αυτές ήδη πραγματοποιήθηκαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments