Γυναίκα

Κένταλ Τζένερ: Δεν είναι έγκυος και το αποδεικνύει (pics)

Κένταλ Τζένερ: Δεν είναι έγκυος και το αποδεικνύει (pics)
"Απλά μου αρέσουν τα bagel, εντάξει;!!!" ήταν η αποστομωτική ανάρτηση της Κένταλ Τζένερ που βάζει τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Με μία λιτή και ξεκάθαρη φωτογραφία η στο Instagram η Κένταλ Τζένερ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σε ότι αφορά την "εγκυμοσύνη" της με τον πιο χιουμοριστικό μάλιστα τρόπο. 

Η Κλόε Καρντάσιαν διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Κιμ Καρντάσιαν περιμένει επίσης παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και η Κάιλι Τζένερ (η οποία τον τελευταίο καιρό είναι κρυμμένη και δεν έχει κάνει σχετική επίσημη ανακοίνωση) είναι επίσης έγκυος. 

Αυτή που δεν είναι έγκυος είναι Κένταλ Τζένερ, η οποία αποφάσισε να καταρρίψει τις φήμες με μία φωτογραφία. Το 22χρονο μοντέλο φοράει ένα φόρεμα ασπρόμαυρο με πουά μοτίβο το οποίο, λόγω του ότι αγκαλιάζει το σώμα της, δείχνει την κοιλιά της σαν να είναι πιο φουσκωμένη απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει. 

Παρόλο που πρόκειται για μια συνηθισμένη selfie, οι followers επικέντρωσαν την προσοχή τους στην κοιλιά και άρχισαν τις φήμες περί νέας εγκυμοσύνης. Στα comments στήθηκε ολόκληρο πάρτι από σχόλια για το αν πρόκειται για εγκυμοσύνη ή γιατί τέλος πάντων η κοιλιά της είναι πιο φουσκωμένη και τι θέλει να μας πει με αυτό η Κένταλ ενώ το αυστραλέζικο Μtv έβγαλε και σχετικό θέμα.

MY BABY

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Dec 30, 2017 at 1:51pm PST

loner life

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Dec 29, 2017 at 12:26pm PST

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments