Γυναίκα

Style: To στιλ δεν έχει φύλο, καταγωγή και ηλικία. Βρίσκεται απλώς μέσα στην καρδιά μας!

Style: To στιλ δεν έχει φύλο, καταγωγή και ηλικία. Βρίσκεται απλώς μέσα στην καρδιά μας!
Τι είναι στιλ; Η αρχή κάθε έτους είναι ιδανικό timing για να αναρωτηθείς τί είναι, αν το έχεις και πώς μπορείς να το αποκτήσεις .

Το προσωπικό στιλ έχει να κάνει με το σεβασμό για τους άλλους, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία που πρέπει να μάς διακατέχει. 

Αν η εμφάνιση είναι για εσάς σημαντικό κεφάλαιο, μοιραζόμαστε μαζί σας μικρές συμβουλές για να αισθάνεστε μοναδική και να δείχνετε πάντα περιποιημένη. Αυτό που αποκαλούμε στιλ ελάχιστα έχει να κάνει με τη φυσική ομορφιά, είτε με το ακριβό ντύσιμο, τα οποία δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι η εμφάνισή σας θα είναι εξ αντικειμένου και καλαίσθητη ή ενδιαφέρουσα. 

Αντιθέτως, σε πολλές περιπτώσεις οι εντυπώσεις κερδίζονται μ’ ένα απλό περιποιημένο look, ευγένεια , καθαριότητα, διακριτικό μακιγιάζ, αυτοπεποίθηση και επένδυση σε ρούχα και αξεσουάρ που αρμόζουν στην καθημερινότητά μας, τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας και κάνουν τους γύρω μας να αναρωτιούνται πού είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. 

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε στιλ – 16 tips:

1. Αναγνωρίστε κι αναδείξτε τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σας.

2. Πιστέψετε στον εαυτό σας και στην εσωτερική ομορφιά την οποία κρύβετε. Αυτό αντανακλάτε στην συνολική εξωτερική σας εικόνα. Το στιλ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, πηγάζει από μέσα μας, είναι η αντανάκλαση της προσωπικότητάς μας και βρίσκεται παντού, όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά στην κίνηση μας, στη φωνή μας στην αύρα μας στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα στον τρόπο που φερόμαστε στους γύρω μας , στον τρόπο που τρώμε, μέχρι και στον τρόπο που κοιμόμαστε.

3. Η μόδα και οι τάσεις μαθαίνονται. Ρίχνεις μία ματιά στο Printrerest, στα περιοδικά μόδας και στις βιτρίνες κι αμέσως ξέρεις τί θα φορεθεί αυτή και την επόμενη σεζόν. Με το στιλ όμως τί γίνεται; Μπορεί κάποιος να σε διδάξει; Ασφαλώς και όχι. Μόνον η εμπειρία και η διάθεση για αυτοβελτίωση κάνει θαύματα. 

4. Το στιλ ντυσίματός μας, όμως, θα πρέπει να συμβαδίζει με την προσωπικότητα μας κι όχι να ακολουθεί διάφορους κανόνες της μόδας ( τα ρούχα δε μάς φοράνε αλλά εμείς τα φοράμε). 

5. Είναι πολύ βασικό να ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία, αλλά φυσικά κι εκείνα στα οποία υστερούμε διότι ουδείς τέλειος!

6. Επιλέξτε μόνο κομμάτια που είναι ακριβώς στα μέτρα σας γιατί αυτά θα αγκαλιάσουν τις καμπύλες σας αρμονικά. 

7. Να επενδύσετε σε διαχρονικά και ποιοτικά σχέδια που αντέχουν στο χρόνο και στη μόδα.

8. Το less is more παραμένει διαχρονική τάση. Τα πολλά αξεσουάρ είναι εντυπωσιακά για μια βραδινή έξοδο, όμως στο καθημερινό ντύσιμο, όσο πιο λιτά, τόσο πιο καλά.

9. Διαλέξτε φορέματα με καθαρές γραμμές. Τίποτα δε δείχνει καλύτερα σε μια γυναίκα από ένα μονόχρωμο φόρεμα σε «Α» γραμμή.

10. Επιλέξτε τη μονοχρωμία. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε το outfit σας με αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα, γι’ ένα πιο ισορροπημένο look.

11. Μια κορδέλα δεμένη στην χαλαρή αλογοουρά μας είναι ένα στοιχείο που μάς δίνει θηλυκότητα.

12. Μια δερμάτινη κλασική τσάντα , δίνει στιλ και κομψότητα στο πρωινό και βραδινό ντύσιμο και φοριέται άφοβα σε όλες τις στιγμές και ηλικίες. 

13. Τα παπούτσια μπορούν να πουν πολλά για την προσωπικότητα, τις προτιμήσεις, τη μόδα, το στιλ, το ύφος, αλλά και να δείξουν στοιχεία του χαρακτήρα, όπως επιμέλεια, σημασία στη λεπτομέρεια, τεμπελιά ή μεράκι. Ποτέ χτυπημένα, σκισμένα ή παπούτσια που δεν περπατάμε με άνεση και αέρα πάνω στα τακούνια τους. 

14. Το φουλάρι και το καπέλο δίνει πόντους στο ντύσιμό μας και κάνει το πιο αδιάφορο ντύσιμο sexy . 

15. Μια καπαρντίνα κι ένα κασμιρένιο παλτό πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στη ντουλάπα σας. Προτιμήστε κλασικά χρώματα και διαχρονικά σχέδια που «δένουν» μ’ όλα, όπως το μαύρο και το μπεζ.

16. Πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας, μην ξεχάσετε να αρωματιστείτε και να αφήνετε στο πέρασμά σας την αύρα σας.

Έπη Τρίμη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments