Αθλητισμός

Ελεύθερος ο Νασρί !

Ελεύθερος ο Νασρί !
Εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Φωτιές άναψε το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας Footmercato που ανέφερε ότι ο Σαμίρ Νασρί έχει στα χέρια του προτάσεις από Ολυμπιακό, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Τίγκρες. Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Καταρχάς, ας σβήσουμε από τον χάρτη εξαρχής την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Νασρί όντως προτάθηκε στα «λιοντάρια», όμως απορρίφθηκε αμέσως: «Είναι 10 κιλά πιο βαρύς από τον κανονικό Νασρί» απεφάνθη ο Ζόρζε Ζεσούς, που έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση εξαρχής.

Ο Νασρί έχει αποφασίσει να φύγει από την Αττάλεια και έχει βάλει λυτούς και δεμένους να του βρουν νέα ομάδα. Tο όνομα του φαίνεται πως έπεσε στο ερυθρόλευκο τραπέζι και η περίπτωση του εξετάζεται, αφού πρόκειται για παίκτη που κάνει τρελό γκελ στον κόσμο.

Τα λεφτά που βρήκε στην Τουρκία είναι παράλογο να τα βρει οπουδήποτε αλλού ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που ξέρει πλέον ότι τα καλά χρόνια στο πάνω επίπεδο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό που ψάχνει πια είναι μία ομάδα που να του προσφέρει καλά χρήματα και να συνδυάζει αυξημένο βιοτικό επίπεδο, φήμη και δόξα.

Οι πλούσιοι Μεξικανοί δεδομένα μπορούν να του εγγυηθούν πολλά χρήματα (για παράδειγμα ο Μενέζ θα εισπράξει 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από την Κλαμπ Αμέρικα), ενώ σύντομα αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι ομάδες από το αμερικανικό MLS.

Τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός; Μία υπέρβαση. Να ρίξει την ζαριά του και να ελπίζει. Η υπόθεση όμως μοιάζει εξαρχής πολύ πολύ δύσκολη, αν και αρκούντως ελκυστική…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments