Αθλητισμός

Δεν τα παρατά για Πανιουκόφ ο Παναθηναϊκός

Δεν τα παρατά για Πανιουκόφ ο Παναθηναϊκός
Θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός είχε προκρίνει την περίπτωση του Αντρέι Πανιουκόφ, του 23χρονου Ρώσου επιθετικού, ως λύση για την κορυφή της επίθεσης, με τη Ζενίτ να δίνει αρνητική απάντηση στην πρόταση δανεισμού του, καθώς τον χρειάζεται έως τις 28 Ιανουαρίου.

Η υπόθεση του Πανιουκόφ μπορεί να δυσκόλεψε αρκετά, όμως δεν τελείωσε οριστικά για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να πραγματοποιεί άμεσα, νέα πλην ύστατη προσπάθεια ώστε να πείσει τη Ζενίτ να τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα.

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να εξασφαλίσει τον δανεισμό του 23χρονου τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, έχοντας μάλιστα πλάνο επαφής με τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ούτως ώστε να τον πείσει ότι ο δανεισμός του Πανιουκόφ στο «τριφύλλι» είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ιδιο τον ποδοσφαιριστή.

Εάν η Ζενίτ δεν αλλάξει γνώμη, εμμένοντας στην αρχική της στάση, τότε ο Παναθηναϊκός θα θέσει στο «αρχείο» την υπόθεση και θα στραφεί προς τις υπόλοιπες επιλογές του, με τον Χρήστο Αραβίδη να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments