Αθλητισμός

Απίθανη δήλωση Τσαϊρέλη για τον Άρη

Απίθανη δήλωση Τσαϊρέλη για τον Άρη
Την είδατε;

Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης, τόνισε την αναγκαιότητα του να βγει η χρονιά για την ομάδα, δίχως να χρειαστούν… ψυχοφάρμακα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσαϊρέλη:

«Κρατάω τα καλά διαστήματα, αλλά και τα “κενά”, γιατί από την αρχή της χρονιάς υπάρχουν στα περισσότερα παιχνίδια, αν όχι σε όλα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά μας νομίζω. Ξεχωριστά, βέβαια, από όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί μιλάμε αγωνιστικά. Κοιτάμε και τα αρνητικά και τα θετικά. Δεν μου δίνει αισιοδοξία να σου πω την αλήθεια. Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια για εμάς. Είμαστε στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος… 

Έχουμε πολύ δύσκολο έργο ακόμα», λέει και προσθέτει για τον στόχο της παραμονής στην Α1: «Έχουμε ξεκινήσει να το σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό, όχι τώρα. Αλλά τι να κάνουμε; Πρέπει να προσαρμοστούμε στις δύσκολες συνθήκες. Να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε». Και πως σώζεται, λοιπόν, αυτή η χρονιά; «Δεν ξέρω πως σώζεται… Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πρώτα κοιτάμε να σώσουμε την ομάδα, που είναι και το πιο σημαντικό, κι από εκεί και πέρα να βγει η χρονιά χωρίς… ψυχοφάρμακα!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments