Αθλητισμός

Δήλωση έκπληξη ο Σπανός για τον αγώνα του Άρη

Δήλωση έκπληξη ο Σπανός για τον αγώνα του Άρη
Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Ο Δημήτρης Σπανός ήταν φανερά απογοητευμένος για την απώλεια δύο βαθμών στο ματς του Άρη με τα Τρίκαλα, τονίζοντας ότι πιο δυσάρεστο απ’ όλα ήταν το γεγονός πως απογοητεύτηκε ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

«Για μας ήταν ένα κακό απόγευμα. Είχαμε πολύ μεγάλο θέλω για τη νίκη, ίσως, αυτό το θέλω, να μας βγήκε αντίστροφα στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα προσπάθησε, αλλά το έκανε κατά το ήμισυ. Γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε ρυθμό, μπήκαμε αγχωμένοι και δεν πιέσαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο, ήμασταν μία άλλη ομάδα εντελώς, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ κι αυτό μας έλειψε. Οι ομάδες και κυρίως οι μεγάλες ομάδες κρίνονται από τις δύσκολες καταστάσεις, από το πώς θα διαχειριστούν ένα αποτέλεσμα. Προσωπικά, αυτό που με στεναχώρησε ίσως περισσότερο και από το αποτέλεσμα ήταν ότι ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και τον στεναχωρήσαμε. Τον θέλουμε όμως κοντά μας».

Σε ερώτηση για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του, απάντησε: «Δεν κάναμε συνδυαστικές ευκαιρίες όπως συνέβαινε στα άλλα παιχνίδια και προσπαθήσαμε μέσα από τις στατικές φάσεις και κάποια σουτ. Ουσιαστικά έγινε αυτό που δεν ήθελα».

Σχετικά με την απουσία του Μιχάλη Μπαστακού από την αποστολή, είπε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ίσως να χρειαζόταν. Θεώρησα όμως ότι δεν θα χρειαζόταν κι έτσι τον άφησα εκτός 18αδας. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο που φθάσαμε σήμερα, δηλαδή να παίζουμε με την μπάλα ψηλά. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς η ομάδα παίζει διαφορετικά, δημιουργεί δέκα συνδυαστικές ευκαιρίες και βάζει δύο γκολ. Ουσιαστικά πήγαμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο με τα δικά του ατού. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Θέλει ηρεμία και ψυχραιμία κι εμείς σήμερα ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Δεν είχαμε υπομονή και θα έλεγα ότι αγχωθήκαμε χωρίς λόγο».

Σχετικά με τα λεγόμενα του Θωμά Γράφα. «Ελπίζω να βγει έτσι όλη η χρονιά, όλες οι ομάδες να παίζουν όλα τα ματς στα ίσια. Προσωπικά δεν μπορώ να βρω πάνω από μιάμιση φάση. Το σημαντικό για μας είναι ότι, δεν γίνεται η δική μου ομάδα να κάνει γεμίσματα στην περιοχή του αντιπάλου που έχει αμυντικούς στο 1.90μ. και με τον δικό μας επιθετικό στα 1.84μ. Αυτό βέβαια είναι δική μου ευθύνη. Σημασία έχει επίσης να είμαστε ήρεμοι. Το να ηρεμήσεις έναν αθλητή δεν είναι τόσο απλό, αλλά ένας παίκτης του Άρη πρέπει να έχει κρύο αίμα. Υπήρχαν ματς τα οποία κερδίσαμε στο τέλος, σήμερα δεν το κάναμε γιατί δεν είχαμε ηρεμία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments