Video

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Αλέξη Κούγια – Το πόσο που πρέπει να του καταβάλει η Εύη Βατίδου

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Αλέξη Κούγια – Το πόσο που πρέπει να του καταβάλει η Εύη Βατίδου
Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, η Εύη Βατίδου πρέπει να καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Αλέξη Κούγια.

Οριστικό τέλος έλαβε η διαμάχη που είχε ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι. Το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών δικαίωσε τελικά τον γνωστό δικηγόρο και υποχρέωσε την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει η Εύη Βατίδου διεκδικώντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του γνωστού δικηγόρου κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, απέρριψε την αγωγή της, κρίνοντας πως ”δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής”.

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο πρωινό του Ant1 για την απόφαση του δικαστηρίου και το τέλος της δικαστικής τους περιπέτειας:

”Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Έχουμε δυο φανταστικά παιδιά και θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία κλείνει τυπικά με αυτή την απόφαση. Έχουμε δύο αγγελούδια να μεγαλώσουμε και για μας προέχει αυτό», είπε ο Αλέξης και συνέχισε: «δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση. Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό των 92,000 ευρώ πρέπει να πληρωθεί σε μένα. Είναι η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments