Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρώτος στόχος για τον πάγκο ο Τούχελ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρώτος στόχος για τον πάγκο ο Τούχελ
Πρώτος στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν με τους αντικαταστάτες του Ουνάι Έμερι είναι ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ουνάι Έμερι θα χωρίσουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αυτός που θα τον αντικαταστήσει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal» είναι ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός το καλοκαίρι του 2017 έλυσε τη συνεργασία του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έκτοτε δεν βρίσκεται στον πάγκο καμιάς ομάδας.

Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της Παρί έχουν ξεκινήσει από τώρα επαφές μαζί του, μιας και ο Τούχελ βρίσκεται στη λίστα τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Μπάγερν Μονάχου που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ωστόσο, ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και οι προτάσεις εκτός από πολλές είναι και καλές. Παρόλα αυτά μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βιβλίο "βόμβα" για Παρί: Το κάπνισμα στα αποδυτήρια και η μεσολάβηση Σαρκοζί για ΝεϊμάρΕίναι στ’ αλήθεια 12 χρονών;Απίστευτο: Διαιτητής κλοτσάει παίκτη και στη συνέχεια τον αποβάλλει (vid)Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν: 12 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως πρόκειται για ντέρμπι μίσους (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments