Τεχνολογία

Apple: Τα ”κόκκινα” iPhone για καλό σκοπό

Apple: Τα ”κόκκινα” iPhone για καλό σκοπό
Τα σχετικά έσοδα να πηγαίνουν κατευθείαν στο Global Fund HIV/AIDS.

Η Apple προχώρησε και φέτος στο λανσάρισμα των ”κόκκινων” εκδόσεων των συσκευών της, αυτή τη φορά των νέων iPhone 8 και iPhone 8 Plus, με τα σχετικά έσοδα να πηγαίνουν κατευθείαν στο Global Fund HIV/AIDS.

Nα σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο fund έχει ως στόχο την παροχή συμβουλών, την πραγματοποίηση δοκιμών φαρμάκων, την παροχή ιατρικής περίθαλψης και προγραμμάτων πρόληψης με ειδική στόχευση στην εξάλειψη της μετάδοσης της νόσου από τις μητέρες στα μωρά. Από το 2006, όταν ξεκίνησε η εν λόγω προωτοβουλία, η Apple έχει προσφέρει (μαζί με την (PRODUCT)RED) περισσότερα από 160 εκατομμύρια δολλάρια στο Global Fund, μέσω της διάθεσης ειδικών εκδόσεων συσκευών και αξεσουάρ.

Πέρα από τα παραπάνω και φυσικά το έντονο κόκκινο χρώμα οι συσκευές ενσωματώνουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς iPhone 8, τα οποία να υπενθυμίσουμε ότι διατίθενται επίσης σε χρυσό, ασημί και γκρι (space). Σε αντίθεση με την ανάλογη έκδοση της σειράς iPhone 7, που είχε λευκό bezel να περιβάλλει την οθόνη της συσκευής, φέτος το λευκό έχει αντικατασταθεί από μαύρο χρώμα. Επιπλέον, οι τιμές των (PRODUCT)RED Special Edition, όπως είναι η επίσημη ονομασία τους θα είναι ίδιες με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Οι ειδικές εκδόσεις των iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία, σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χόνκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν εντός του Απριλίου και λίγο αργότερα τον Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spotify: Έφτασε τους 70 εκατομμύρια συνδρομητές

Σκάνδαλο Facebook: Εφιάλτης οι αποκαλύψεις για τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ

ΗΠΑ: Βίζα ναι, αλλά με έλεγχο των λογαριασμών social media πρώτα

Facebook: Τι αλλάζει στις ρυθμίσεις ελέγχου προσωπικών δεδομένων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments