Πολιτική

Αδιανόητο θράσος από τους Τούρκους – Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Τσίπρα

Αδιανόητο θράσος από τους Τούρκους – Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Τσίπρα
Δεν έχουν τέλος και κανένα όριο οι Τούρκοι που έφτασαν στο σημείο να παρενοχλήσουν το στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο πως οι Τούρκοι δεν σκοπεύουν να ηρεμήσουν, αφού έφτασαν στο σημείο να παρενοχλήσουν το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα 

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του πρωθυπουργού από τη Ρω προς τη Ρόδο, δύο τουρκικά μαχητικά που πετούσαν στα 10.000  πόδια, χωρίς όμως να έχουν παραβιάσει το FIR Aθηνών. 

Οι Τούρκοι μέσω ασυρμάτου ενημέρωσαν τον πιλότο του στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ να αλλάξει πορεία, αλλά και τα στοιχεία της πτήσης. 

Ο Έλληνας πιλότος, ενημέρωσε άμεσα τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και όπως ήταν αναμενόμενο συνέχισε την πορεία, αγνοώντας τους Τούρκους πιλότους. 

Αυτόματα στο συγκεκριμένο εναέριο χώρο, έφτασαν δύο ελληνικά μαχητικά και με την εμφάνισή τους τα τουρκικά μαχητικά εξαφανίστηκαν προς τα ανατολικά. 

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, αφού ο Έλληνας πιλότος του Σινούκ τους αγνόησε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας όσο και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρακολούθησαν από κοντά τόσο την παρενόχληση των τουρκικών μαχητικών όσο και την άφιξη των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξης Τσίπρας από το Καστελόριζο: Με την Ελλάδα δεν μπορεί κανείς να παίζει

Γιλντιρίμ: "Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα"

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που τουρκική ακταιωρός παρενοχλεί σκάφος του Λιμενικού στη Χίο

Νέες τουρκικές προκλήσεις: "Ανίκανοι Ελληνες πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις μας"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments