Ελλάδα

Εργασιακή Συμβουλευτική για πρόσφυγες από την ΑΡΣΙΣ

Εργασιακή Συμβουλευτική για πρόσφυγες από την ΑΡΣΙΣ
Το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της ΑΡΣΙΣ διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, την Πέμπτη 19/04/2018 στις 11.00 στο χώρο του ΚΥΝ ΑΡΣΙΣ (Πτολεμαίων 40), με θέμα: «Εργασιακά δικαιώματα και υποχρεώσεις στην Ε.Ε». Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, που είναι είτε αιτούντες είτε δικαιούχοι Διεθνούς Προστασίας και έχουν δικαίωμα εργασίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου EU ROADMAP Refugees and Orientation, Assessment Desk, Methodologies, Activities and Participation (HOME/2015/AMIF/AG/INTE/9102) και του προγράμματος “Support to refugees and migrants in Greece through an integrated multi-sector response”, το οποίο υλοποιεί η ΑΡΣΙΣ σε συνεργασία με την ASB (Arbeiter-Samariter-Bund), με τη χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και της Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:Κλειώ Σαββάκη, Πτολεμαίων 35, 2311208056Υπεύθυνη Γραφείου Εργασιακής συμβουλευτικής ΑΡΣΙΣΜαρία Κουσκούκη, Λ. Σοφού 26, 2310526150Εργασιακή σύμβουλος ΑΡΣΙΣ – Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών (ARSIS – Diavata Open Center of Temporary Reception).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

NY Times για Λέσβο: Το νησί της απελπισίας και των κλοπών (pic)

Ανησυχία στην Λέσβο – Σε ένα 24ωρο έφτασαν 328 πρόσφυγες

Αναστήλωση του ερειπωμένου Βαλιδέ Τζαμί στη Λέσβο

Λέσβος: Επεισόδια στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments