Αθλητισμός

Κατσαβάκης: ”Απόλυτα δίκαια στην Super League ο Άρης”

Κατσαβάκης: ”Απόλυτα δίκαια στην Super League ο Άρης”
Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού για τη φετινή πορεία του Άρη.

Για τη φετινή πορεία του Άρη αλλά και το δικό του πέρασμα από τον πάγκο της ομάδας μίλησε στο Yellow Radio ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, Μάκης Κατσαβάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά για το εάν ο Άρης κέρδισε δίκαια την άνοδο του: Απόλυτα δίκαια, από τις πρώτες αγωνιστικές που τον είδα είχα πει ότι υπάρχει φρεσκάδα, υπάρχουν παιδιά που τρέχουν, αντέχουν, μάχονται, ένας εξαιρετικός προπονητής εξαιρετικός που μπόρεσε και κράτησε μια σταθερότητα, η διοίκηση που ήταν σταθερή και ένας κόσμος που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, όπου και αν παίζει αυτή.

Για το εάν ο Άρης έμαθε από τα περσινά λάθη του: Υπήρχαν παιδιά φρέσκα, με στόχους που αντέχανε, και νομίζω ότι αυτή η αλλαγή φιλοσοφίας πρέπει να τον συνοδεύσει στο μέτρο του δυνατού και στην πρώτη κατηγορία.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης της Super League: Πρέπει να προεκτείνει το φετινό του εγχείρημα, με νέα παιδιά με θέληση να δουλέψουν, αλλά και με ποδοσφαιριστές με εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και βέβαια ο Άρης πρέπει να θέσει ψηλούς στόχους, τριάδα, κύπελλο και Ευρώπη. Έτσι όπως είναι η υπάρχουσα κατάσταση νομίζω ότι με μια καλή διαχείριση η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Για την τελευταία του παρουσία στον πάγκο του Άρη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: Με περιορισμό μόνο παιδιά κάτω από 23, με μπάτζετ μόνο 600.000 αλλά νομίζω ότι μετά από όλα αυτά έρχονται ευλογίες, είναι στο χέρι του Άρη να περάσει στην περίοδο των ευλογιών.

Για το εάν ο Άρης μπορεί να φτάσει να χτυπάει ακόμα και την κορυφή: Γιατί όχι; Αν οι μεταγραφές είναι κατάλληλες με πρώτο γνώμονα τον χαρακτήρα και δοθεί η ευκαιρία στον τωρινό προπονητή να συνεχίσει την δουλειά του όλα μπορούν να γίνουν.

Για το αν θα πρέπει να παραμείνουν Σπανός-Μυροφορίδης: Βεβαίως, γιατί να μην συνεχιστεί αυτή η συνταγή;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments