Αθλητισμός

Έξαλλοι στην ΟΥΕΦΑ για την απόφαση στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Έξαλλοι στην ΟΥΕΦΑ για την απόφαση στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Αυτά δεν γίνονται.

Ήταν θέμα χρόνου να δουν ο Κολίνα και οι υπόλοιποι στην επιτροπή διαιτησίας της UEFA τα …κατορθώματα του Κομίνη στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Αρχικά εκνευρίστηκαν. Μετά επήλθε το σοκ.

Δύο πράγματα τους έβγαλαν από τα ρούχα τους. Ότι ο Έλληνας διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και ότι το έκανε με μεγάλη καθυστέρηση. Όταν ήταν ακόμα μέσα στο γήπεδο. Αυτό όμως που τους …αποτελείωσε ήταν ότι ο Κομίνης άλλαξε πάλι γνώμη μετά από δύο ώρες! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη τέτοιο πράγμα. 

Σύμφωνα με τον Κολίνα, τον Μπατά, τον Ντάλας και τους άλλους της επιτροπής, ο Κομίνης έπρεπε να πάρει γρήγορα μία απόφαση. Όπως έχει υποχρέωση να κάνει ο διαιτητής σε κάθε φάση. Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι σωστή η όχι. Το θέμα είναι να αντιδράσει στο σωστό χρόνο χωρίς να αφήνει περιθώρια για …παρερμηνείες και δεύτερες σκέψεις. Το λάθος είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Η λήψη της απόφασης στα αποδυτήρια όχι.

Ο Ιταλός και οι συνεργάτες του δεν πήραν ποτέ θέση για την φάση στην Τούμπα. Ούτε πρόκειται. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Έλερει δεν την έδειξε στους διαιτητές της Super League στο σεμινάριο που έγινε για το VAR στην ΕΠΟ. Ήξερε ότι έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ήταν.

Ο Κολίνα ζήτησε να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Κομίνη. Του είπαν ότι είναι διεθνής. Αυτό ήταν το δεύτερο σοκ για τον Ιταλό. Μόλις συνειδητοποίησε ότι ο ρέφερι από την Θεσπρωτία βρίσκεται στις διαιτητικές κατηγορίες της UEFA, στις οποίες ο Ιταλός είναι υπεύθυνος. Μάλιστα τον ενημέρωσαν ότι το περσινό καλοκαίρι αναβαθμίστηκε. Από την τρίτη ανέβηκε στην δεύτερη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments