Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία Σελήνη 22-23/04 Το Παιχνίδι Του Φλερτ
Αστρολογία Σελήνη 22-23/04 Το Παιχνίδι Του Φλερτ | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Απριλίου 2018, 10:42 23 Απριλίου 2018, 10:42

Αστρολογία Κυριακής 22/04, Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Λέοντα

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Συναντηθείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας, για ένα γεύμα ή και ένα αυθόρμητο μπάρμπεκιου!

Αν βρίσκεστε στο στάδιο ολοκλήρωσης μιας αγοράς ακινήτου, μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αυτά τα κλειδιά έχουν πάνω τους το όνομά σας!

Μιας και αναφέρθηκαν τα κλειδιά, σήμερα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά. Ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας ή και να πέσουν σε λάθος χέρια!

Αν αναζητάτε μέσω διαδικτύου ένα ταίρι, είναι πιθανό να πάρετε μια μεγάλη απογοήτευση. Ένα άτομο που θα σας προσεγγίσει, θα είναι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς. Θα είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις ψευδών προφίλ στα μέσα μαζικής δικτύωσης, τόσο σε επίπεδο στοιχείων όσο και φωτογραφιών…

Μήπως θα είναι πιο συνετό από πλευράς σας, να συζητήσετε την ανάγκη σας να ζευγαρώσετε με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου; Κάποιος θα γνωρίζει ένα αντίστοιχο άτομο, που θα είναι διαθέσιμο και θα ταιριάζει στα ζητούμενά σας!

Δέχεστε έμμεσες απειλές από το ταίρι σας ότι θα σας εγκαταλείψει; Η καλύτερη στρατηγική, είναι να προκαλέσετε εσείς την μπλόφα του. Να είστε βέβαιοι ότι ακόμα κι αν απομακρυνθεί για λίγο, σύντομα θα επιστρέψει ζητώντας επανασύνδεση.

Μιας και θα έχει συνειδητοποιήσει πόσο αξιόλογοι είστε, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν θα το εντάξετε ξανά στη ζωή σας ή θα προχωρήσετε παρακάτω – αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Οι πλανητικές δονήσεις ευνοούν τα ατυχήματα αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Ίσως κάποιοι να μην είναι τόσο άριστοι ή ευσυνείδητοι οδηγοί όσο εσείς.

Επίσης, φροντίστε να είναι σε άρτια κατάσταση το κινητό σας τηλέφωνο. Αν δεν είναι φορτισμένο ή δεν λαμβάνει καλό σήμα, μπορεί να βρεθείτε απολογούμενοι προς την εργασία ή το ταίρι σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι το παιχνίδι του φλερτ, το πιο πιθανό είναι να μην επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λέοντα
Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία στον εργασιακό σας χώρο. Ακόμα κι αν είστε από τα άτομα που δεν αναμιγνύουν τη δουλειά με την προσωπική ζωή τους, αυτός ο πειρασμός θα είναι ακαταμάχητος! Πάντως να ξέρετε ότι αυτή η σχέση, θα εξελιχθεί θετικά και δεν θα επηρεάσει την επαγγελματική θέση και απόδοσή σας.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα και τους τρόπους σας, εστιάστε και στις κατάλληλες ενδυματολογικές επιλογές. Η πρώτη εικόνα έχει μεγάλη σημασία, και ακολουθεί η συμπεριφορά.

Μελετήστε και ενημερωθείτε! Μάθετε πώς να προάγετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σωστή στρατηγική κάνει όλη τη διαφορά, ανάμεσα στην καλή θέση και σε αυτήν που ονειρεύεστε!

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα, αυτή η στιγμή είναι αίσια. Τα άστρα σας συστήνουν να συμπράξετε ακόμα και με έναν μυστικό συνέταιρο, που θα συμβάλλει με την εμπειρία του στη βελτίωση του μέλλοντός σας.

Αν νιώθετε πιεσμένοι και αναζητάτε έναν τρόπο να εκτονώσετε την έντασή σας, στραφείτε στη σωματική άσκηση. Το σεξ αλλά και οι αθλητικές δραστηριότητες, θα σας βοηθήσουν να τονώσετε τις αντοχές και την αυτοπεποίθησή σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Η μέρα ευνοεί τη δημιουργική σκέψη. Ενδώστε στην παρόρμηση σας να μελετήσετε τις φρέσκες επαγγελματικές σας ιδέες.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018