Διεθνή

Κύπρος: Εξελίξεις στην δολοφονία του ζευγαριού – Σε διαφορετικό χώρο και χρόνο το φονικό

Κύπρος: Εξελίξεις στην δολοφονία του ζευγαριού – Σε διαφορετικό χώρο και χρόνο το φονικό
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας.

Νέα στοιχεία από την διπλή δολοφονία στην Κύπρο, έρχονται στο φως ανήμερα της κηδείας του άτυχου ζεύγους, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, οι νέες πληροφορίες ανατρέπουν τα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τον χρόνο αλλά και τον χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό. Έτσι, η δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, σύμφωνα με έρευνες δεν διαπράχθηκε στο ίδιο χώρο, όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα.

Η Ντίνα Σεργίου δέχθηκε την επίθεση των δραστών την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους, ενώ σύμφωνα με την Καθημερινή της Κύπρου, ο σύζυγός της την ώρα εκείνη βρισκόταν στο ισόγειο την μονοκατοικίας, όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.

Ακόμα, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Χαζτηγεωργίου, ξύπνησε από τον θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο, άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά. Καθώς ανέβαινε φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας.

Το σημείο αυτό ήταν εκεί που ξεκινούσαν οι σκάλες και όπου φαίνεται να δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι. Στο ίδιο σημείο εντοπίσθηκε από τους ανακριτές όταν εισήλθαν στην μονοκατοικία.

Άξιο μηνμόνευσης, ότι οι κάμερες της γειτονιάς δεν κατέγραψαν την προσέλευση ή αποχώρηση κουκουλοφόρων κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι γνώριζαν την περιοχή.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Σήμερα η κηδεία του άτυχου ζευγαριού

Κύπρος: Το χρονικό της δολοφονίας του άτυχου ζευγαριού

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments