Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Χιμένεθ σε παίκτες: »Συγχαρητήρια σε όλους, πάμε για το νταμπλ»
Χιμένεθ σε παίκτες: »Συγχαρητήρια σε όλους, πάμε για το νταμπλ» | Pagenews.gr
Pagenews Team

Περιχαρής ο Μανόλο Χιμένεθ, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ισπανός τεχνικός απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια όλων, τονίζοντας ότι απομένουν δύο παιχνίδι ώστε να προετοιμαστούν όλοι κατάλληλα για τον τελικό Κυπέλλου.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πετύχαμε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Κάναμε κάτι που είχε να συμβεί 24 χρόνια, είστε άξιοι γι’ αυτό που πετύχατε. Το πανηγυρίσατε με την ψυχή σας, εγώ το πανηγύρισα πιο πολύ απ’ όλους, όμως τώρα πρέπει τα πανηγύρια να σταματήσουν. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Πρέπει να πάλι να κοιτάμε το κάθε επόμενο παιχνίδι, όπως κάναμε όλη τη χρονιά και πετύχαμε όσα πετύχαμε.

Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε, και τον τελικό στον οποίο πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος θέλω από τη μια να δώσω και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές που άξιζαν να έχουν παραπάνω μέχρι τώρα, αλλά δεν τον είχαν και από την άλλη πρέπει να επιδιώξω να βρίσκονται και σε ρυθμό οι παίκτες που θα παίξουν στον τελικό του κυπέλλου. Θα υπάρχουν όμως και απουσίες στα δύο επόμενα ματς. Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να συγκεντρωθούμε στα ματς

Ετικέτες: 


2018