Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Όνομα έκπληξη για αντί-Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό
Όνομα έκπληξη για αντί-Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο Ολυμπιακός απέτυχε παταγωδώς στην Ευρωλίγκα και ο κόσμος του είναι εξοργισμένος μέχρι εκεί που δεν πάει. Καταλαβαίνει και κατανοεί τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά την ίδια ώρα βλέπει το αποτέλεσμα. Και αυτό ήταν για μία ακόμη φορά αρνητικό. Οπως πέρυσι στις τρεις διοργανώσεις, όπως και φέτος στο Κύπελλο.
n
nΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι εκείνος που συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά. Του καταλογίζεται ο μονοδιάστατος τρόπος εκδήλωσης των επιθέσεων, όπως και κακές επιλογές ξένων παικτών. Και δη του Χόλις Τόμπσον, του Γκρεγκ Γουίλτζερ και του Μπόμπι Μπράουν.
n
nΤις τελευταίες ώρες δεν ακούγεται τίποτα από το μεγάλο λιμάνι. Ο προβληματισμός είναι τεράστιος, τη στιγμή που μπροστά υπάρχουν τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Γιάννη Σφαιρόπουλου τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο απίθανο δεν είναι. Το όνομα του Μίλαν Τόμιτς ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Χωρίς να αποκλείεται κάποιος έτοιμος προπονητής (κυκλοφορούν τα ονόματα του Αντρέα Τρινκιέρι και του Βέλιμιρ Περάσοβιτς), χωρίς στο τέλος να αποκλείεται να μείνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αλλωστε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δε θέλουν αλλαγές προπονητών κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Η δυσφορία, όμως, για τον Ελληνα προπονητή από τον κόσμο είναι μεγάλη και ακολουθεί η πολύ δύσκολη διαδικασία των πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Με τον Παναθηναϊκό να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας. 
n
nΣίγουρα, πάντως, κάτι θα γίνει με τους ξένους παίκτες. Οι Χόλις Τόμπσον, Γκρεγκ Γουίλτζερ και Μπόμπι Μπράουν δεν υπολογίζονται και ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα αλλαγής ενός παίκτη. Λογικά θα την αξιοποιήσει, παίρνοντας έναν πολύ καλό και φρέσκο παίκτη, αφού οι τρεις, που αναφέραμε, έχουν «καεί».

Συν τοις άλλοις οι Πειραιώτες θέλουν έναν νέο παίκτη να φέρει ενέργεια, αφού αρκετοί από τους υπάρχοντες (Ελληνες και ξένους), με τους τραυματισμούς, που είχαν και έχουν, κανείς δεν ξέρει πόσο και αν θα αντέξουν μέχρι το τέλος. 

Ετικέτες: 


2018