Αθλητισμός

Ουζουνίδης: ”Έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση”

Ουζουνίδης: ”Έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση”
Ο Εβρίτης τεχνικός μίλησε για τα νέα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό:

Για τη νέα αφαίρεση βαθμών: «Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε προπόνηση με κάποιους βαθμούς και σήμερα έχουμε λιγότερους. Περιμένω να βρεθεί μια λύση γιατί έχει κουράσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Περιμένω η διοίκηση να βρει τη λύση. Σήμερα τρέχουν να κάνουν κάποιους διακανονισμούς, δεν έχω κάποια επαφή σήμερα, εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε προπόνηση. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε ενωμένοι, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία των παικτών. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε με καλούς αντιπάλους, όπως ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος, ο Ολύμπιακός, η ΑΕΚ, τώρα ο ΠΑΟΚ. Βάζουν στην άκρη τα προβλήματα και συγκεντρώνονται στα παιχνίδια. Σήμερα μάλιστα υπήρχε διαβεβαίωση ότι θα λυθούν κάποια προβλήματα και περιμένω κι εγώ την αντίδρασή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως, περιμένουμε.»

Για την ψυχολογία των παικτών: «Πρέπει να τους δω λίγο στην προπόνηση έχουν κάνει τόσο καιρό υπομονή. Πρέπει να περάσουν αυτά τα παιχνίδια και να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν υπάρχει πλέον ο στόχος της Ευρώπης, αλλά είναι ένα παιχνίδι που παίζουν δύο μεγάλοι σύλλογοι και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ήμασταν τυχεροί που το πρόγραμμα έφερε δύσκολα παιχνίδια που κράτησαν τους παίκτες. Τους δίνουν και κίνητρο για να κοιτάξουν τη συνέχεια της καριέρας τους είτε στον Παναθηναϊκό είτε σε άλλη ομάδα.»

Για τα σενάρια της διαδοχής στην διοίκηση του Παναθηναϊκού: «Ό,τι ξέρετε εσείς ξέρω κι εγώ , δεν έχω καμία πληροφορία πέραν όσων διαβάζω στις εφημερίδες. Πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει, Παναθηναϊκός είναι. Θα γίνει κάτι στο τέλος θέλω να πιστεύω. Ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει. Βλέπετε ότι όλα έτσι λειτουργούν σε μας, φτάνουμε μέχρι το τέλος και μετά βρίσκουμε λύσεις.»

Για το αν αντιλαμβάνεται το πόσο ο ίδιος έχει βοηθήσει την ομάδα και αν θα μείνει τη νέα χρονιά: «Δε θέλω να επαναλαμβάνω κάποια πράγματα, ήταν μια ιδιαίτερη χρόνια για όλους, δύσκολη χρονιά. Είμαστε λίγο πριν το τέλος, ας αφήσουμε τα προσωπικά και τα βλέπουμε όλα αυτά μετά. Με το καλό να τελειώσει το πρωτάθλημα, έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς αν και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι, αλλά και με την Ξάνθη ανάλογα με τα αποτελέσματα θα έχει ενδιαφέρον το ματς για τη μάχη της με τον Αστέρα Τρίπολης, οπότε εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά.»

Για το θέμα Βέμερ: «Από αυτά που ακούω μέσα στην ομάδα πιστεύω πως θα βρεθεί λύση με Βέμερ. Αν τώρα φτάσουμε στον υποβιβασμό τί να συζητάμε… »

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments