Ελλάδα

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας – Eκνευρισμός και ταλαιπωρία για τους οδηγούς (pics)

Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας – Eκνευρισμός και ταλαιπωρία για τους οδηγούς (pics)
Στο κόκκινο σήμερα (27/4) η κίνηση σε μερικούς από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Ένα από τα ανυπόφορα ελαττώματα της Αθήνας είναι η κίνηση στους δρόμους και όσα χρόνια κι αν είναι κάποιος κάτοικος της πρωτεύουσας, ίσως είναι το μοναδικό πράγμα που ποτέ δεν θα συνηθίσει.

Προκαλεί απίστευτο εκνευρισμό αλλά και σίγουρη καθυστέρηση για τον εκάστοτε προορισμό. Όμως είναι κάποιες μέρες που η κίνηση χτυπάει "κόκκινο", όπως η σημερινή μέρα. Συγκεκριμένα απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς σήμερα σε δρόμους όπως η Βασιλίσσης Σοφίας και Κηφισίας. 

Από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι και το ύψος του Αμαρουσίου οι ουρές στους δρόμους ήταν τεράστιες και τα αυτοκίνητα ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα για πάνω από 30 λεπτά σε συγκεκριμένα σημεία του δρόμου. Ενδεικτικό είναι πως για να διανύσει κάποιος την απόσταση αυτή χρειαζόταν πάνω από 1,5 ώρα. Υπερβολικός χρόνος αν αναλογιστεί κανείς ότι η απόσταση είναι το πολύ 25 λεπτά με… τη στοιχειώδη κίνηση της πόλης. Όπως είναι φυσικό δεν έλειψαν τα κορναρίσματα και ο εκνευρισμός από τους οδηγούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατακόρυφη αύξηση τουριστών στα Λουτρά Πόζαρ

Η Κεφαλονιά του 1980 σε ένα υπέροχο οδοιπορικό (vid)Κρήτη: Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση επισκεπτών λόγω ΠάσχαΈλενα Κουντουρά: Επιπλέον δύο εκατ. τουρίστες θα επισκεφτούν την Ελλάδα το 2018

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments