Μedia

Πέθανε η Μάργκο Κίντερ, η κινηματογραφική “Λόις Λέιν”

Πέθανε η Μάργκο Κίντερ, η κινηματογραφική “Λόις Λέιν”
Η Μάργκοτ Κίντερ, η ηθοποιός που ενσάρκωσε πρώτη τη Λόις Λέιν, το κορίτσι του Σούπερμαν, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 69 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η «Λούις Λέιν» (από τις ταινίες Superman με τον αδικοχαμένο Κρίστοφερ Ριβ) πέθανε στο σπίτι της στη Μοντάνα, την Κυριακή.

Η ανακοίνωση έγινε από ένα γραφείο τελετών στο Λίβινγκστον της Μοντάνα. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί.

Η τοπική αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από άγνωστο άτομο, το οποίο την ενημέρωνε πως η ηθοποιός ήταν αναίσθητη και δεν ανέπνεε. Επί τόπου έσπευσε περιπολικό, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν νεκρή.

Γεννημένη στον Καναδά, η ηθοποιός έγινε πασίγνωστη με τον ρόλο της δημοσιογράφου στην πρώτη σειρά ταινιών του Σούπερμαν, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές του ’80. Η πρώτη ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Ακολούθησαν τρία sequel.

Η Μάργκοτ Κίντερ είχε εμφανιστεί, επίσης, στην ταινία «The Great Waldo Pepper» και στην παιδική σειρά «R.L. Stine’s The Haunting Hour», για την οποία κέρδισε μάλιστα βραβείο Έμμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έφυγε ο κινηματογραφιστής Ερμάνο Όλμι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments