Ελλάδα

Διέρρηξε κρεοπωλείο μετά την επίθεση στον Μπουτάρη ο 36χρονος – Σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία

Διέρρηξε κρεοπωλείο μετά την επίθεση στον Μπουτάρη ο 36χρονος – Σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία
Οι τρεις κρατούμενοι, όπως επίσης ο τέταρτος κατηγορούμενος - ένας 17χρονος που παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος - διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Τέσσερις άτομα συνελήφθησαν για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Οι δυο 20χρονοι συλληφθέντες δήλωσαν σπουδαστές, ενώ ο τρίτος, 36 ετών, ομογενής από τη Γεωργία, ανέφερε ότι εργάζεται περιστασιακά. 

Οι τρεις κρατούμενοι, όπως επίσης ο τέταρτος κατηγορούμενος – ένας 17χρονος που παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος – διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, ο 36χρονος ομογενής, εκ των κατηγορουμένων για την επίθεση, λίγες ώρες μετά τα θλιβερά γεγονότα στο Λευκό Πύργο, κατηγορείται ότι διέρρηξε, μαζί με δύο συνεργούς τους, κρεοπωλείο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. 

Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε έγινε η διάρρηξη – κλοπή, ενώ, κατά την εξέτασή του, προέκυψε η συμμετοχή του στην επίθεση εναντίον του Γ. Μπουτάρη. Για το συμβάν αυτό σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

”Πόλεμος” με βαριές κουβέντες ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την επίθεση στον Μπουτάρη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments