Αθλητισμός

Περιζήτητος ο παιχταράς Πούκι – “Κίνδυνος” για ΠΑΟΚ και πλειστηριασμός

Περιζήτητος ο παιχταράς Πούκι – “Κίνδυνος” για ΠΑΟΚ και πλειστηριασμός
Έρχεται... σήριαλ για τον Φινλανδό επιθετικό.

Ο Τεέμου Πούκι απασχολεί και πάλι την Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά το σήριαλ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε παλέψει πέρσι την περίπτωσή του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει, ο Φινλανδός βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να έχει προταθεί και να εξετάζεται από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Πούκι όλα αυτά τα χρόνια που φορούσε τη φανέλα της Μπρόντμπι έφτιαξε πολύ καλό όνομα. Ανέβασε την τιμή του, βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (28 ετών) και ψάχνει ίσως το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Κι εδώ αρχίζουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα τις ελληνικές ομάδες.

Ο Πούκι έχει προταθεί σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη και κυρίως γερμανικές. Και στη Γερμανία καλοβλέπουν την περίπτωσή του, δίνοντας του μάλιστα αρκετά χρήματα. Αυτό που “βγαίνει” από τη Δανία είναι πως ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί, ούτε αν αυτή θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι. Θέλει όμως να… εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ ή άλλη ελληνική ομάδα δεν το γνωρίζουμε. Το σίγουρο είναι πως πάμε για ακόμα ένα μεταγραφικό σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Τεέμου Πούκι, έναν παίκτη που στην Ελλάδα τον μάθαμε από τις εμφανίσεις του κόντρα στον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Europa League επί εποχής Αντρέα Στραματσόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πούκι για ΠΑΟΚ: «Πρέπει πρώτα να ηρεμήσω»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments