Υγεία

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Νέα δράση για την ενίσχυση των γιατρών

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Νέα δράση για την ενίσχυση των γιατρών
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε νέα δράση για την ενίσχυση των γιατρών μέσω προγραμμάτων, η οποία στοχεύει στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) επισημαίνει την αναγκαιότητα ένταξης στα προγράμματα ΕΣΠΑ, όσο το δυνατό περισσοτέρων γιατρών για την παροχή ακόμα ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας, με τον πρόεδρο του Γιώργο Πατούλη να τονίζει ότι «θα συνεχιστεί κάθε δυνατή ενέργεια προκειμένου να ενισχυθούν όλοι οι γιατροί που έχουν οικονομική αδυναμία».

Ο ΙΣΑ ανακοίνωσε νέα δράση για την ενίσχυση των γιατρών μέσω προγραμμάτων, η οποία στοχεύει στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Σύμφωνα με την νέα δράση ΕΠΑνΕΚ «Ψηφιακό βήμα» οι επιχειρήσεις δύνανται να υποβάλλουν επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού από 5.000 – 50.000 ευρώ και το ποσοστό ενίσχυσης ανέρχεται στο 50%. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά στο https://www.ependyseis.gr και θα διαρκέσει έως 17 Σεπτεμβρίου,2018. Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Ο ΙΣΑ ανακοίνωσε επίσης, ότι ταυτόχρονα θα προωθηθεί πρόγραμμα στοχευμένων δράσεων για την υγεία και επιπλέον εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2018 θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα για τις μεσαίες επιχειρήσεις, που αφορά σε παραγωγικό εξοπλισμό και πρόσληψη προσωπικού και θα ακολουθήσει πρόγραμμα για την ενίσχυση των μικρών και ατομικών επιχειρήσεων-ελευθεροεπαγγελματιών.

Διαβάστε όλα τα νέα για την υγεία στο www.pagenews.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments