Αθλητισμός

Οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο του Ολυμπιακού
Δεν παίζει μόνος του ο Τρινκιέρι για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σε νέα εποχή θα μπει ο Ολυμπιακός μετά το χαμένο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πρόκειται να μείνει στο λιμάνι και αναμένεται να αποχωρήσει έπειτα από τέσσερα χρόνια. Τέσσερα χρόνια στα οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, πήγε τον Ολυμπιακό σε δύο τελικούς Ευρωλίγκας, αλλά η τελευταία διετία τον βρήκε χωρίς τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως ήδη έχουν δημιουργήσει τη λίστα τους για τον διάδοχό του. Διαρκώς όλο αυτό το διάστημα, κατέφθαναν στα χέρια τους προτάσεις από τεχνικούς και η αλήθεια είναι πως η αναζήτηση δεν ξεκίνησε τώρα.

Υπάρχουν προτάσεις για ξένους αλλά και για Έλληνες και όπως όλα δείχνουν, τρεις είναι αυτοί που είναι ψηλότερα στην εκτίμηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τους Αντρέα Τρινκιέρι, Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Ζουάν Πλάθα. Δεν είναι τυχαία η σειρά, καθώς ο Ιταλός κοουτς εκτιμάται ιδιαίτερα για το έργο του τόσα χρόνια και για την εικόνα των ομάδων του. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα πάντως και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να δούμε μεγάλες αλλαγές, καθώς υπάρχουν και συμβόλαια στον… αέρα, άπαντες κρίνονται και υπάρχει ισχυρή διάθεση η ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση μεταξύ Παππά και Σπανούλη! (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments